Στα κρατητήρια της Α.Δ. Φθιώτιδας ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρόνος κρεοπώλης από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης στην Άμφισσα, οι αρχές αποφάσισαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Α.Δ. Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Π. Μαντούβαλος.

Ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τον 34χρονο και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί. Στη συνέχεια καθορίστηκαν και οι λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Μαντούβαλος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα ο 34χρονος βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα μεταβεί στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής Άμφισσας ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί για να ζητήσει προθεσμία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS