Εκατοντάδες συνταξιούχοι κάνουν πορεία στο ΥΠΟΙΚ για τις μειώσεις στις συντάξεις

Στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι συνταξιούχοι είκοσι ημέρες περίπου μετά την τελευταία τους πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή την ώρα στη Σταδίου βρίσκοιντα περισσότερα από 500 άτομα που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις απολαβές τους.

Τα μέλη των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣ ΟΑΕΕ και ΠΣ Δικηγόρων κατευθύνονται με πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν: Να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία μείωση με την «προσωπική διαφορά» στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις. Κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου). Οχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ. Διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό - αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις. Να αποδοθούν άμεσα, χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και στην εισφορά αλληλεγγύης. Να μην περάσουν τα καταστροφικά νέα μέτρα της 4ης «αξιολόγησης». Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS