Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Ακόμη αιωρούνται τα καυτά ερωτήματα για τον πρόωρο χαμό της 44χρονης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρναρίας. Χθες, τα παιδιά της, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, λίγες ώρες αφού δέχτηκε ένα τηλεφώνημα το οποίο την αναστάτωσε και προφανώς οδηγήθηκε σε ένα… μοιραίο ραντεβού. Οι αρμόδιες αρχές ακόμη δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της δολοφονίας, κάτι που υποστηρίζουν και οι οικείοι της, ενώ πολλά ερωτηματικά υπάρχουν και για τις σχέσεις που είχε η άτυχη γυναίκα τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται στις το περιεχόμενο καμερών ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει την διαδρομή της 44χρονης μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα βίντεο έχει καταγραφεί η πορεία του μεσαίου κυβισμού αυτοκινήτου της.

Το όχημα εμφανίζεται να περνά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου που εξαφανίστηκε η 44χρονη, από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας. Το αυτοκίνητό της φαίνεται να κατευθύνεται προς το σημείο της λίμνης που βρέθηκε νεκρή. 

Οι Αρχές που επεξεργάζονται τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και χειρίζονται την υπόθεση έχουν συμπληρώσει το παζλ των κινήσεων της 44χρονης, το περασμένο Σάββατο που έχασε τη ζωή της. Μπορεί η ιατροδικαστική έκθεση να κάνει λόγο για «θάνατο από εισπνοή αιθάλης» και να συγκλίνει στην αυτοχειρία όμως οι δικοί της άνθρωποι επιμένουν πως ο θάνατός της είναι καθαρά δολοφονική πράξη τον οποίο προκάλεσε άγνωστο άτομο κλείνοντάς  της «ραντεβού θανάτου».

Οι δικοί της άνθρωποι, που δεν θέλουν η υπόθεση να μπει στο αρχείο από την αστυνομία, ζητούν επιτακτικά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Το πιο βασικό από αυτά, είναι «πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο» και γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα παρόλο που λίγο πριν το θάνατο της, η Ειρήνη Λαγούδη εμφανίζεται να στέλνει δύο γραπτά μηνύματα, το ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο στον άνθρωπο με τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS