Ένταση στο συλλαλητήριο για τον Γρηγορόπουλο

Ένταση προκλήθηκε στα Προπύλαια λίγο πριν ξεκινήσει το μαθητικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ομάδα νεαρών ξήλωσαν μέρος του πεζοδρομίου στα Προπύλαια και πέταξαν πέτρες.  

Ο κύριος όγκος ωστόσο των μαθητών που παραμένει συγκεντρωμένος στα Προπύλαια, δεν έχει καμία σχέση με την ένταση που προκάλεσε η συγκεκριμένη ομάδα.

Ολα ξεκίνησαν από την οδό Ρήγα Φεραίου, μεταξύ Ακαδημίας και Πανεπιστημίου στο ύψος των Προπυλαίων. 
Οι κουκουλοφόροι πρώτα επιτέθηκαν σε κλούβα στης ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια πέταξαν φωτοβολίδες και άναψαν φωτιές στον πεζόδρομο της Σίνα. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης, ενώ εκείνη την ώτα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.  

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν από το σημείο τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι παρέμεναν στα Προπύλαια και άρχισαν να σπάνε πεζοδρόμια και μάρμαρα προκειμένου να συγκεντρώσουν «πολεμοφόδια», ενώ ξήλωσαν τις λαμαρίνες γύρω από την Ακαδημία για να στήσουν οδοφράγματα. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο σημείο των βανδαλισμών δεν υπήρχε καθόλου αστυνομική δύναμη και οι νεαροί κατέστρεφαν ανενόχλητη ό,τι ήθελαν.Αστυνομικές δυνάμεις έχουν διακόψει την κυκλοφορία στην Ακαδημίας στο ύψος της Νομική. 

YN 2017 12 06 12.41.19

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS