Ο εκδότης Ν. Καραμανλής για τη χειροβομβίδα στο σπίτι του: Ηταν απειλητικό μήνυμα [video]

«Είναι ένα μήνυμα καθαρό. Είχα δεχθεί και άλλες απειλές στο παρελθόν» δήλωσε ο εκδότης Νίκος Καραμανλής για τη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου που βρέθηκε στο σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Οπως είπε μάλιστα, έχει υποψίες για το από πού μπορεί να προέρχονται τα απειλητικά αυτά μηνύματα, αλλά δεν μπορούσε να πει δημοσίως. Σήμερα το πρωί μίλησε και με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και αναμένει περαιτέρω ενημέρωση για την πορεία των ερευνών.

Ήταν λίγο μετά τη 01:20 τα ξημερώματα όταν ο εκδότης επέστρεψε σπίτι, μαζί με τον αστυνομικό φρουρό του.

Ο πρόεδρος της εταιρείας NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, μαζί με τον φρουρό του έλεγξαν τον χώρο και τυχαία ανακάλυψαν κοντά στο φυλάκιο που βρίσκεται στο σπίτι ένα αντικείμενο που, όπως αποδείχθηκε, ήταν αμυντικού τύπου χειροβομβίδα.

Ο αστυνομικός φρουρός του εκδότη κάλεσε άμεσα την Αντιτρομοκρατική και την Ασφάλεια και ερεύνησαν τον χώρο.

Μέσα στο σπίτι του Νίκου Καραμανλή εκείνη την ώρα βρισκόταν η σύζυγος και ο γιος του. Όπως είπε δεν τους ενημέρωσε για να μην τους ανησυχήσει.

Όπως είπε στο παρελθόν έχει ενημερώσει και τον αρχηγό της Αστυνομίας ωστόσο η φρουρά του μειώθηκε και έτσι στο φυλάκιο που βρίσκεται στο σπίτι δεν υπήρχε φρουρός την ώρα που οι άγνωστοι πλησίασαν και πέταξαν τη χειροβομβίδα.

Η χειροβομβίδα παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS