Πλημμύρες σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα - Εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα και σπίτια

Περισσότερες από 35 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική λόγω ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής, για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβέστες επιχείρησαν για τη μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Από τη Νέα Πέραμο μέχρι τα Μέγαρα υπάρχουν σε πολλά σημεία της εθνικής ακινητοποιημένα πολλά οχήματα.

peramos 1511
Ενδεικτικό της κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή είναι και το tweet της Πυροσβεστικής που κάνει λόγο για 35 κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα που είχαν πλημμυρίσει , αλλά και για τη μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία.
Λόγω της βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 39ο χιλιόμετρο στην περιοχή της Νέας Περάμου. Προβλήματα και στην Νέα Εθνική στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται στο 32ο χιλιόμετρο μόνο από τη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας ενώ από το 33ο μόνο από την αριστερή.

YN 2017 11 15 08.01.29

Σύμφωνα με πληροφορίες από οδηγούς που βρέθηκαν στην περιοχή, τα νερά που πλημμύρισαν τους δρόμους και τους μετέτρεψαν σε ορμητικούς χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα, που «κυλούσαν» ανεξέλεγκτα. Όπως χαρακτηριστικά είπε οδηγός που μίλησε στον Ant1, κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητό του την τελευταία στιγμή πριν ο χείμαρρος το ρίξει πάνω στα βράχια.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS