Έχει επιλεκτική μνήμη ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής

Με αφορμή την αγόρευση στη Βουλή του υπουργού Δικαιοσύνης στο πλαίσιο του Νομοσχεδίου περί αλλαγής φύλου και την επ΄ αυτού επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Σύλλογος Συνεπιμέλεια που απαρτίζεται από εν διαστάσει γονείς έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ακούγοντας την αγόρευση του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή όταν εισηγείτο το πολυσυζητημένο σχέδιο νόμου και ήδη νόμος για την αλλαγή της ταυτότητας του φύλου, να επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές δίκαιο, την πρακτική άλλων χωρών.
 
Με οργή θυμόμαστε ότι όλ’ αυτά ήθελε να τα ξεχνά όταν απαντούσε στη Βουλή σε ερωτήσεις βουλευτών για την συνεπιμέλεια, την κοινή ανατροφή παιδιών και από τους δύο γονείς τους.
 
     Επιλεκτική μνήμη ;
 
     Όχι βέβαια ! Σκόπιμη φυγομαχία.
 
     Διαλέγει με ποιους θα τα βάλει ο κ. Κοντονής και δι’ αυτού η κυβέρνηση.
 
Περνώντας το σχέδιο νόμου για την αλλαγή φύλου τα έβαλε με τους εξ’ ορισμού μη-ψηφοφόρους τους και δεν χρειάστηκε να τα βάλει με κανέναν άλλο. Δεν χρειάστηκε να τα βάλει με το μεγάλο, το ανυπέρβλητο, το κατεστημένο δικαστικό δόγμα.
 
     Δεν ενδιαφέρει τον έλληνα δικαστή το αν θ’ ασχοληθεί με τις ελάχιστες και γαργαλιστικές υποθέσεις που θα έρθουν μπροστά του για την αλλαγή φύλου.
 
     Τον τρομάζει όμως η ιδέα και μόνο ότι θα χρειαστεί να σκύψει πάνω από τον φάκελο και να δουλέψει. Πάνω από δεκάδες χιλιάδες φακέλους ανατροφής παιδιών. Και αντιδρά.
 
     Δεν τα έβαλε – κατά τη γνώμη μας – με δυνατούς αντιπάλους ο κ. Κοντονής, με αντιπάλους δυνατότερους από αυτόν.
 
      Πήγε στα εύκολα, στα λιγότερο σημαντικά, που ενδιαφέρουν λίγους.
 
     Στα σημαντικά, τα επείγοντα, έδειξε πολιτικό ανάστημα υποπολλαπλάσιο του φυσικού του αναστήματος.
 
     Ξέχασε στα σημαντικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές δίκαιο και τις άλλες χώρες.
 
      Τα θυμήθηκε τώρα στα εύκολα, τα ξέχασε τότε στα δύσκολα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS