Από οξύ πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του 26χρονου στον Βόλο -Τι αναφέρει το πόρισμα

Από οξύ πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του 26χρονου στον Βόλο -Τι αναφέρει το πόρισμα

Σε οξύ πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 26χρονου Βασίλη Μάγγου στον Βόλο. Σύμφωνα με το πόρισμα, με το οποίο συμφωνούν η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα, ο τεχνικός σύμβουλος ιατροδικαστή της οικογένειας του νεαρού, αλλά και ο εισαγγελέας Βόλου, ο νεαρός εξέπνευσε από πνευμονικό οίδημα.

Τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βασίλη Μάγγου, τα οποία αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο του Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας, από τη μητέρα του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, αφού ο νεαρός δεν είχε τις αισθήσεις του.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν από τους οικείους του 26χρονου και έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας. Σημειώνεται ότι ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε νωρίτερα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την οποία χαρακτήρισε αθλιότητες και ασύστολα ψεύδη όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για σύνδεση του θανάτου του νεαρού με την καταγγελία ξυλοδαρμού του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του νεαρού στον Βόλο:

«Βραδινές ώρες χθες (13-07-2020) βρέθηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, νεκρός εντός του υπνοδωματίου της οικίας του στον Βόλο 26χρονος ημεδαπός.
Από τα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Υπηρεσία.
Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Με αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στη νεκροψία-νεκροτομή θα παραστεί και Εισαγγελέας.
Σεβόμενοι τη μνήμη του νεκρού παιδιού και τη θλίψη της οικογένειάς του δεν θα επεκταθούμε στο θέμα πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος 26 χρόνων στον Βόλο. Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία.

Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι. Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί. Ας αφήσουμε τη μνήμη του παιδιού στην ησυχία του και τους οικείους του στη θλίψη τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS