Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον «μαϊμού» γιατρό: Έριχνε τις ευθύνες στα θύματά του, ξεσπούν οι γονείς

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον «μαϊμού» γιατρό: Έριχνε τις ευθύνες στα θύματά του, ξεσπούν οι γονείς

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη... δράση του «μαϊμού» γιατρού βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάθε ημέρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τι αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά των γονιών του 16χρονου αγοριού από τις Σέρρες, θύματος του αδίστακτου ψευτογιατρού.

Σύμφωνα με τους γονείς του 16χρονου, ο «Νικόλας Κοντόας» κατηγορούσε το παιδί τους για το ότι δεν ανταποκρινόταν στη θεραπεία.

«Ανατριχιαστικό είναι ότι τον ακούγαμε να λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, γιατί όλα τα δημιουργεί το δύστροπο και αντιδραστικό στη θεραπεία παιδί μας που το έχουμε κακομαθημένο. Τον ακούγαμε τυφλά, με αποτέλεσμα να πιέζουμε το παιδί μας για να καταπίνει όλα τα αηδιαστικά φάρμακα και αποστάγματα που του έδινε ο «Κοντός», να το μαλώνουμε όταν εξέφραζε δυσφορία. Νιώθουμε εκ των υστέρων ότι βασανίζαμε εμείς οι ίδιοι το παιδί μας, τυφλωμένοι από την ελπίδα και τις ψευδείς παραστάσεις του περί βεβαίας ίασης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 «Οι θεραπείες του ήταν μαρτύριο»

Το μαρτύριο κράτησε μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου του 2016, όταν το παιδί τους έπεσε σε κώμα μέσα στο δωμάτιο του και με τύψεις που δεν κατάφερνε να κάνει σωστά τη θεραπεία, αφού συνεχώς έκανε εμετό, λέγοντας ένα ξεψυχισμένο «συγγνώμη», που ήταν και η τελευταία του λέξη.

«Για ενάμιση μήνα μαρτύρησε προσπαθώντας να ακολουθήσει τη θεραπεία κάνοντας εμετούς και αδυνατίζοντας μέρα με τη μέρα. Για όλα αυτά μας έλεγε ότι τον έχουμε κακομαθημένο, ότι πρέπει να τον μαλώνουμε να μην τον χαρίζουμε για το καλό του. Και εμείς τον ακούγαμε. Διαχειρίστηκε την πολύτιμη ζωή του παιδιού μου με ψεύτικο τρόπο και εμείς ζούσαμε μέσα στην πλάνη μας», είπανοι γονείς.

«Είχε το θράσος να μας εμπαίζει ακόμη και όταν το παιδί ψυχορραγούσε στην εντατική. Μας έλεγε ότι σε λίγες ημέρες θα συνέλθει, αφού για όλα έφταιγε μια γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει», είπαν ξεσπώντας οι γονείς του 16χρονου.

Σε βίλα με πισίνες και γήπεδο τένις έμενε ο 47χρονος -Τι βρέθηκε στη σοφίτα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον γιατρό μαϊμού ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο δύο ανήλικων παιδιών και ενός ηλικιωμένου.

Αυτές αφορούν την βίλα με τις πισίνες και γήπεδο του τένις που ζούσε ο 47χρονος. Ο ίδιος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του. Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, η σοφίτα της βίλας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ την προσεχή Δευτέρα (22/06).

Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιατρός «μαϊμού» εντόπιζε ασθενείς με ανίατες ασθένειες σε Μοναστήρια και τους έπειθε να αφήσουν την θεραπεία που ακολουθούσαν και να δοκιμάσουν τα δικά του... γιατροσόφια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS