ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική έρευνα για τα σεξουαλικά όργια στη Ρόδο με Σουηδούς τουρίστες

orgiaas2rodosready

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου που τους μαγνητοσκοπούν!

Την Δευτέρα η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Σοφία – Μαρία Βαΐτση παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας παράλληλα να ενταθούν οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, καφετέριες κ.α.) σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου σε όλες τις περιοχές του νησιού όπως Ορφανίδου, Λίνδος, Φαληράκι, Παλιά Πόλη, κ.α.
Οι έλεγχοι σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία θα είναι καθημερινοί και κάθε δεκαπενθήμερο μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, θα συντάσσεται έκθεση με τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών και θα παραδίδονται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Σε ό,τι αφορά το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δυσφημίζοντας το νησί μας, θα γίνει έρευνα για να εντοπιστεί το κατάστημα και να καταθέσουν υπάλληλοι και ιδιοκτήτης ώστε να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απλής συνέργειας σε πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Πηγή : www.rodiaki.gr

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti logo

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS