Το γηραιότερο ζευγάρι με δύο Tesla Model S

tesla-old

Εκείνος είναι 87 ετών. Εκείνη, 89. Στο χώρο στάθμευσης της οικίας τους, στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνια, βρίσκονται δύο ασημί Model S. Η πινακίδα στο ένα γράφει «HIS TSLA» και στο άλλο «HER TSLA». Ο Chet και η Robin Brisco είναι προφανώς το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο που οδηγεί το ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πριν φθάσουν να φωτογραφίζονται πλάι στα δύο Tesla Model S, πέρασαν από τη ζωή τους αρκετά αυτοκίνητα. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει την οικογένεια Brisco πίσω στο 1959. Στην κατοχή τους τότε ήταν μία Porsche 356 A, την οποία είχαν αγοράσει την προηγούμενη χρονιά έναντι 2.800 δολαρίων. Στα 85α γενέθλιά του, ο Chet πήρε ως δώρο από τη σύζυγό του μία Porsche Panamera.

Η περιβαλλοντική του όμως ανησυχία τον οδήγησε στο να πουλήσει το γερμανικό μοντέλο και να αγοράσει το Model S με τους μηδενικούς ρύπους. Η Robin γοητεύτηκε από την αθόρυβη λειτουργία και την άμεσα διαθέσιμη ροπή του ηλεκτροκινητήρα. Έτσι τρεις μήνες αργότερα, παρήγγειλε και η ίδια το δικό της Tesla. Στο ίδιο μάλιστα χρώμα.

Το «μικρόβιο» Tesla δεν άφησε ανεπηρέαστο και το γιο τους Barry. Αγόρασε μαζί με τη γυναίκα του ένα ακόμη Model S, ώστε όταν επισκέπτεται τους γονείς του να υπάρχουν τρία μπροστά από το σπίτι.

ΠΗΓΗ: newsauto.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS