Τη Δευτέρα η κηδεία του Αρη Σταθάκη

stathakis-aris

Η τελετής της ταφής του Άρη Σταθάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Α' Νεκροταφείο (Ιερός ναός Αγίων Θεοδώρων). Αντί στεφάνων η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί τα χρήματα να κατατεθούν στο σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

Στο μεταξύ, η οικογένεια του εκλιπόντος παρουσίασε το βιογραφικό του που έχει ως εξής:

2008 ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ «για την προσφορά του στην οδική ασφάλεια»
1992 ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ «Για την προσφορά του στην κοινωνία»

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ (3/2004-8/2007 και 9/2007-9/2009)
Εξελέγη βουλευτής χωρίς προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις, χωρίς αφίσες, πανό, και φωτογραφίες. Δεν είχε πολιτικό γραφείο. Δεν είχε οδηγό. Δεν είχε αστυνομικούς-σωματοφύλακες (ζήτησε να πάνε σε αστυνομικά τμήματα για να προστατεύουν τους πολίτες). Άφησε στο γκαράζ της Βουλής το βουλευτικό αυτοκίνητο που δικαιούτο και κυκλοφορούσε με δικό του υβριδικό. Δεν έκανε ποτέ κομματικές ομιλίες και αντιπαραθέσεις του στιλ «εμείς» και «εσείς».

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 2007, 2009

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 2008-2009

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ
Η Επιτροπή δημιουργήθηκε μετά από δικές του πιέσεις και, στο διάστημα που ήταν πρόεδρος δεν δίσταζε να επικρίνει δημόσια τις λανθασμένες αποφάσεις όλων των υπουργών.

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ
Να δημιουργηθεί διακομματική επιτροπή οδικής ασφάλειας. Να αποκτήσουν όλοι οι βουλευτές μικρά υβριδικά και όχι πανάκριβα αυτοκίνητα.

ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
Να δημιουργηθεί ειδικός φορέας οδικής ασφάλειας. Να αρχίσουν θεωρητικά μαθήματα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στη Β' Λυκείου. Να δίνεται δωρεάν ένα κράνος, σε όλους όσοι παίρνουν δίπλωμα μοτοσικλέτας. Να αρχίσουν μαθήματα Α' βοηθειών σε νέους και παλιούς οδηγούς. Να αλλάξει ριζικά το σύστημα εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών. Να γίνει εξορθολογισμός των ορίων ταχύτητας. Να κρίνονται οι προαγωγές των διοικητών της Τροχαίας από το ουσιαστικό έργο τους και όχι από τον αριθμό των κλήσεων. Να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Να φύγουν από τους δρόμους οι παράνομες και επικίνδυνες πινακίδες. Να δοθεί προσωρινά ένα μέρος από το αεροδρόμιο του Ελληνικού για αγώνες ντράγκστερ (400 μ. σε ευθεία), ώστε να εκτονώνονται εκεί οι νέοι και να σταματήσουν οι επικίνδυνες κόντρες στους δρόμους. Να ενημερωθούν οι δικαστές στα θέματα νέας τεχνολογιας κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ