Ο Σουμάχερ φαίνεται να κέρδισε τη μάχη με το θάνατο αλλά πρέπει να αγωνιστεί για τη ζωή του

soumaxeretimo

Ο άσος της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ, αν ξυπνήσει από το κώμα, θα πρέπει να μάθει πάλι από την αρχή πώς να περπατά, να μιλάει και να τρώει , σύμφωνα με τους γιατρούς .

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που παραμένει σε κώμα εδώ και 132 ημέρες μετά το ατύχημα του στις γαλλικές Άλπεις, «μάλλον θα έρθει πίσω σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζει», εξηγεί ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ Πίτερ Χάτσινσον, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να πατήσει ένα κουμπί και ο ασθενής να επανέλθει».

Το περιοδικό Focus της Γερμανίας σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι «Ο Σουμάχερ φαίνεται να έχει κερδίσει τη μάχη με το θάνατο. Αλλά εξακολουθεί να έχει μπροστά του τον αγώνα για τη ζωή». Σύμφωνα με το περιοδικό ο Σούμι «θα επιστρέψει σε έναν κόσμο όπου τα πάντα έχουν αλλάξει, σε μια πραγματικότητα που δεν έχει συνηθίσει. Δεν θα είναι ποτέ πια ο Σουμάχερ. Θα πρέπει να βρει το δρόμο του για να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες και τις νέες ανάγκες».

Με την άποψη αυτή συνηγορεί και ο Ελβετός σκιέρ Ντάνιελ Άλμπρεχτ, που έμεινε και εκείνος σε κώμα επί τρεις εβδομάδες. «Όταν κάποιος ξυπνάει, πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν», δηλώνει ο Άλμπρεχτ.

Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον 47χρονο Σουμάχερ, κάποιες στιγμές δείχνει σημάδια συνείδησης. Οι γιατροί ωστόσο δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS