Αυτοκίνητα αντίκες από το Βέλγιο «διαφημίζουν» την Ελλάδα

autokinita-antikes-apo-to-belgio-diafimizoun-tin-ellada

Δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα, τα οποία συμμετέχουν στο μεγαλύτερο Ράλι Αντίκα του Βελγίου, το Tour Amical, που φέτος πραγματοποιείται στην Ελλάδα, κατέφθασαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάργα και ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, διασχίζοντας την Πρέβεζα και το Άκτιο, με προορισμό τους Δελφούς.
Τα αυτοκίνητα - αντίκες προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα στους κατοίκους της Πάργας, ενώ η υπεύθυνη τουριστικής προβολής του δήμου, Ελένη Κολιοφώτη, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι Βέλγοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά, τη φιλοξενία και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, αλλά και να διαφημίσουν τον τόπο, καθώς ακολουθούνται από τέσσερα τηλεοπτικά συνεργεία του Βελγίου.
Η διαδρομή ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, με περισσότερους από 340 συμμετέχοντες να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου τους περίμεναν και τα αυτοκίνητά τους για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Οι συμμετέχοντες, μόνο άνδρες, χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές με προγραμματισμένες ενδιάμεσες συναντήσεις για ανταλλαγή μεταξύ τους εμπειριών, απόψεων και εντυπώσεων από τη χώρα μας.
Άλλοι σταθμοί εκτός των Δελφών, είναι η Ολυμπία, τα Μετέωρα και ο Βόλος, ενώ κοινό σταθμό αποτελεί για όλα τα αυτοκίνητα το Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να τα θαυμάσουν όλα συγκεντρωμένα.
Ο αγώνας Tour Amical είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης στις 13 Μαΐου, ενώ σε μία εντυπωσιακή τελετή με συμμετοχή Βέλγων και Ελλήνων καλλιτεχνών, αναμένεται να γίνει η απονομή βραβείων στους συμμετέχοντες και νικητές.
Το ράλι Tour Amical, με διοργανωτή τον Μανού Στάαπερτς, διεξάγεται από το 2001, ενώ ανάμεσα στις πόλεις που το έχουν υποδεχθεί, είναι η Φλωρεντία, η Βαρκελώνη, η Σόφια και η Αμβέρσα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ