Αλλάζει το Active Tourer τη φυσιογνωμία των μοντέλων της BMW;

bmw 2

H ΒΜW έχει συνδέσει το όνομά της με sport μοντέλα, με κίνηση στους πίσω τροχούς και οδική συμπεριφορά πέρα από τα συνηθισμένα.

Για να διατηρήσει όμως την πρωτοκαθεδρία ανάμεσα στους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων οφείλει να δίνει το «παρών» σε όλες τις κατηγορίες. Τελευταία προσθήκη στη γκάμα της το Active Tourer, ένα μικρομεσαίο πολυμορφικό με θέση στη Σειρά 2.

Το μήκους 4,34 m αυτοκίνητο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της BMW με κίνηση στον μπροστινό άξονα και για να προσελκύσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται δίνει έμφαση στους χώρους. Μάλιστα μέσα στο επόμενο έτος θα λανσαριστεί και 7θέσια έκδοση. Μήπως όμως το κυνήγι των πωλήσεων επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της μάρκας; Έχοντας αυτό κατά νου, συνομιλήσαμε με τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου BMW, Φρανκ Νιντερλάντερ, Υπεύθυνο για τα μικρά μοντέλα της BMW και της ΜΙΝΙ.

C+S: Η BMW 2 Active Tourer είναι διαφορετική σε ό,τι έως τώρα έχετε συνηθίσει τους πελάτες σας. Ένα αυτοκίνητο με έμφαση στους εσωτερικούς χώρους και τη χρηστικότητα. Πώς περιμένετε ότι θα αντιδράσουν οι καταναλωτές;

Φρανκ Νιντερλάντερ: Το κοινό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι όσοι δίνουν σημασία στην υψηλή θέση οδήγησης, εκτιμούν τους πλούσιους χώρους παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις και ζητούν παράλληλα ευχρηστία και άνεση. Αρκετοί από αυτούς τους πελάτες δεν οδηγούσαν έως σήμερα μία BMW, καθώς δε διαθέταμε το κατάλληλο προϊόν. Περιμένουμε λοιπόν από αυτό το μοντέλο να είναι πολύ δημοφιλές σε κάθε ηλικιακή ομάδα, σε νέους και μεγαλύτερους, και ειδικά στις οικογένειες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ