Έτσι θα μοιάζει η 7θέσια BMW X7

bmw-X7-render1

Για το 2016 έχει προγραμματιστεί η έναρξη παραγωγής του μεγάλου SUV της BMW, στο Σπάρτανμπουργκ της Νότιας Καρολίνα. Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζονται ήδη η νέα Χ4 αλλά και αρκετά ακόμη off road μοντέλα της μάρκας από το Μόναχο (X3, X5, X5 M, X6, X6 M). Η ετήσια παραγωγή θα αυξηθεί κατά 50%, από 300.000 σήμερα στις 450.000 μονάδες το 2016.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο γνωστός γραφίστας Theophilus Chin παρουσίασε τη δική του πρόταση για τη ΒΜW Χ7, δανειζόμενος σχεδιαστικές λεπτομέρειες από άλλα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Η Χ7 θα είναι μεγαλύτερη από τη Χ5 (θα ξεπερνά σε μήκος τα 5 m) και θα προσφέρει 7θέσιο εσωτερικό. «Υπόσχομαι ότι και αυτό το SAV (Sport Activity Vehicle) θα είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση, ενώ την ίδια στιγμή θα προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση. Θα είναι μία πραγματική BMW», είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο ο Πρόεδρος του γερμανικού ομίλου, Norbert Reithofer.

Ως κινητήρες θα χρησιμοποιηθούν 4κύλινδρα και 6κύλινδρα σύνολα, όπως ο 2.0 diesel με 218 PS και ο 3.0 βενζίνης με 306 PS. Θα λανσαριστεί αργότερα και plug-in υβριδικό μοντέλo, με στόχο τον περιορισμό του μέσου όρου εκπομπής ρύπων.

bmw-X7-render2

ΠΗΓΗ: newsauto.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ