Το νέο Renault Megane RS ετοιμάζεται [video]

Το νέο Renault Megane RS ετοιμάζεται [video]

Το φθινόπωρο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η Renault θα παρουσιάσει την κορυφαία έκδοση του νέου Megane, το πολύ- αναμενόμενο RS.

Και επειδή μέχρι τότε το χρονικό διάστημα είναι αρκετά μεγάλο η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του νέου hot hatch της, καλυμμένο από ύφασμα, που αφήνει να διαφανεί η μάσκα με τους LED προβολείς αλλά και τα πιο χαμηλά τοποθετημένα φώτα ομίχλης.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κάνουν λόγο για ένα πιο φαρδύ αμάξωμα σε σχέση με την έκδοση GT, ενώ αυτές για κίνηση στους πίσω τροχούς δεν επιβεβαιώνεται Ενδιαφέρον έχει πως θα είναι 5θυρο και όχι 3θυρο όπως ο προκάτοχός του, ενώ για τον κινητήρα αναφέρεται πως θα είναι ένας καινούργιος 2.000 κυβικών, φυσικά με turbo, που θα φτάνει τους 300 ίππους.

Άλλες πάλι φήμες λένε για το σύνολο των 1.800 κυβικών και των 252 ίππων της νέας Alpine A110, ενώ θα είναι διαθέσιμο, με επιπλέον χρέωση και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια αναφορά στα σπορ μοντέλα της Renault.

https://www.youtube.com/watch?v=9Z8FDeDhvRo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ