McLaren 570GT Commemorative Edition: Μια πρόσφατη επέτειος

McLaren 570GT Commemorative Edition: Μια πρόσφατη επέτειος

Το McLaren 570GT βρίσκεται στην αγορά μόλις τρία χρόνια ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη βρετανική φίρμα να αποκαλύψει μια επετειακή έκδοση την οποία θα παρουσιάσει επισήμως στην επικείμενη έκθεση της Σαγκάης, γιορτάζοντας ουσιαστικά τα τρία χρόνια επιτυχούς παρουσίας της φίρμας στην τοπική αγορά.

Έτσι, η επετειακή έκδοση θα κατασκευαστεί μόλις σε τρία αντίτυπα τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά. Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης, ξεχωρίζει από τη γαλάζια απόχρωση, Pacific Blue η οποία ήταν και το χρώμα λανσαρίσματος της GT. Το εσωτερικό επενδύει δέρμα Nappa σε απόχρωση Areia Cream με την επένδυση να επεκτείνεται και στον χώρο του πορτ- μπαγκάζ.

Τιμόνι και καθίσματα επενδύονται επίσης με δέρμα σε μαύρη απόχρωση δημιουργώντας την απαραίτητη αντίθεση ενώ στα νέα στοιχεία συγκαταλέγεται ένα νέο ηχοσύστημα 12 ηχείων με την υπογραφή Bowers&Wilkins, η κάμερα οπισθοπορείας αλλά και η κατασκευή των προφυλακτήρων, των εξωτερικών πλευρικών τμημάτων και της αεροτομής από ανθρακονήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=gzwP6EpuK7o

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ