Πουλάνε την F2001 του Michael Schumacher… [video]

Πουλάνε την F2001 του Michael Schumacher… [video]

Η ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος ένα αυτοκίνητο της Ferrari που έχει οδηγήσει ο Michael Schumacher στη Formula 1 είναι σπάνια, αλλά σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.

Σίγουρα οι διεκδικητές θα είναι πολλοί στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s.

Φυσικά, πρόκειται για το ξεχωριστό αυτοκίνητο που οδήγησε ο διασημότερος οδηγός της Formula 1 και κατασκεύασε ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής της F1 στους τίτλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και πολύτιμα αυτοκίνητα της Formula 1. Με αυτό ο Michael Schumacher κατάφερε πολλά. Η Ferrari F2001 κέρδισε δύο αγώνες Grand Prix το 2001, με αριθμό πλαισίου 211 που έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Τροφοδοτείται από τον εργοστασιακό V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα και διαθέτει όλα τα αυθεντικά εξαρτήματα.

 

Ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει πλήρη πρόσβαση στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μaranello, τεχνική υποστήριξη, καθώς και διάφορες υπηρεσίες, όπως μεταφορά σε αγώνες ή αποκλειστικά track days στο Fiorano.
Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι θα πιάσει άνετα τα 4 εκατομμύρια δολάρια, ομως αναμφίβολα θα “πιάσει” πολλά περισσότερα…

Σημειώστε πως μερίδα του Γερμανικού και Ιταλικού υποστηρίζει πως ένα μεγάλο μέρος των εσόδων απο την πώληση θα περάσει στην οικογένεια του Πρωταθλητή, χωρίς αυτό βέβαια να επιβεβαιώνεται επισήμως…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=eqZ1Ktlsun8

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ