Η Brabus Rocket σε 0-350 χλμ./ώρα

Η Brabus Rocket σε 0-350 χλμ./ώρα

Το τέρας της Brabus με τους 900 ίππους, αφού στο video που ακολουθεί, αφού περνάει μια βόλτα από το δυναμόμετρο, δείχνει τι μπορεί να κάνει στο δρόμο. Ξεκινώντας από στάση και επιταχύνοντας σταθερά, μέχρι τα 350 χλμ./ώρα.

Κάποτε ήταν αδιανόητο για αυτοκίνητο παραγωγής, που προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους να φτάνει και να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Οι τεχνολογικές εξελίξεις όμως, που τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα και από την Brabus Rocket, μας δίνουν τη δυνατότητα να θεωρούμε πως η ταχύτητα αυτή, δεν είναι πια κάτι το εξωπραγματικό.

Είναι μια τυπική δυνατότητα για τα σύγχρονα supercars και τα δυνατά αυτοκίνητα μεγάλου τουρισμού, όπως και για τις limo που έχουν δεχτεί τις περιποιήσεις των βελτιωτών προκειμένου να δώσουν όλα όσα μπορούν στο δρόμο. Αυτή είναι και η περίπτωση της Brabus Rocket που βλέπουμε στο video να κάνει κάτι πολύ εντυπωσιακό για το μέγεθός της.

Από τον V12 κινητήρα των 6,3 λίτρων με τα δύο turbo, προκύπτουν 900 ίπποι που όπως φαίνεται κάνουν το τεράστιο πολυτελές σεντάν να φαίνεται ιδιαίτερα sport και με συναρπαστικές επιδόσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=ITMMBHuofuA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ