Formula 1: Νίκη Φέτελ στη Βραζιλία

Formula 1: Νίκη Φέτελ στη Βραζιλία

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε τη νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας, βλέποντας πρώτος την πτώση της καρό σημαίας στην πίστα του Σάο Πάολο.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari κατέγραψε χρόνο 1:31:26, αφήνοντας δεύτερο τον Βαλτέρι Μπότας (Mercedes) και τρίτο τον ομόσταυλό του στη Scuderia, Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον κατόρθωσε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, παρότι εκκίνησε τελευταίος.

Η εκκίνηση ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Φέτελ πέρασε γρήγορα τον Μπότας, ενώ πίσω τους υπήρξε τριπλή επαφή ανάμεσα σε Μάγκνουσεν, Βαντούρν και Ρικιάρντο, που προκάλεσε την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας, ενώ ο Γκροζάν παρέσερνε τη Force India του Οκόν.

Στους υπόλοιπους (71) γύρους του αγώνα ο Φέτελ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του και δεν απειλήθηκε ξανά, σημειώνοντας την 47η νίκη της καριέρας του στη Formula 1.

Στην πέμπτη και έκτη τερμάτισαν οι Red Bull των Μαξ Φεστάπεν και Λιούις Χάμιλτον και Ντάνιελ Ρικιάρντο αντίστοιχα, ενώ ο «ντόπιος» Φελίπε Μάσα ήταν έβδομος κι αποθεώθηκε στην τελευταία εμφάνισή του ενώπιον των συμπατριωτών του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS