Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων και κινητήρων στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη

Η Ford αναστέλλει προσωρινά την παραγωγή οχημάτων και κινητήρων στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες επιπτώσεις του κορονοϊού.

Το μέτρο αυτό ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη που έχουν στο επίκεντρό τους την επιδημία του κορονοϊού, την ώρα που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση της Ford να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή θα συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

 

Οι προμήθειες εξαρτημάτων στα εργοστάσια παραγωγής της εταιρείας στην Ευρώπη διακόπηκαν με αυξανόμενο ρυθμό την ώρα που οι πωλήσεις οχημάτων σε ολόκληρη τη βιομηχανία μειώθηκαν, ενώ ταυτόχρονα πολλές αντιπροσωπείες σε αρκετές χώρες αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις πωλήσεις τους. Ωστόσο, οι υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων θεωρείται σημαντική κοινωνική ανάγκη και οι αντιπροσωπείες συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρη την ήπειρο.

Οι εγκαταστάσεις κατασκευής οχημάτων σε Κολονία και Saarlouis στη Γερμανία, μαζί με τη μονάδα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, αναστέλλουν από σήμερα την παραγωγή, ενώ η μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων και κατασκευής κινητήρων στη Βαλένθια στην Ισπανία ανέστειλε προσωρινά την παραγωγή της από την προηγούμενη Δευτέρα.

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS