Τελμάτωσαν την Οικονομία

Η ελληνική Οικονομία υπό την καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης. Το επισήμανε άλλωστε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απλώς υπενθυμίζοντας τα βασικά στοιχεία μιας οικονομίας σε συνεχές σεισμικό τρέμουλο: Δανεισμός της χώρας από αγορές με πολύ υψηλότερα επιτόκια σε σχέση με τον δανεισμό άλλων χωρών, μολονότι βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμας στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Υπέρογκο ιδιωτικό χρέος το οποίο ισούται πλέον προς ένα ολόκληρο Εθνικό Προϊόν. Αυτος είναι ο εθνικός εφιάλτης που αποκρύπτει επιμελώς η κυβέρνησή μας και καλείται να αντιμετωπίσει –άγνωστον πως- και η επόμενη κυβέρνηση. Διότι ακόμη κι αν έλθουν άμεσα επενδύσεις από κάποιους ριψοκίνδυνους που θα παραβλέψουν πως λειτουργεί το ελληνικό κράτος, πάλι θα πρέπει να περάσει σχεδόν μία δεκαετία για να διαπιστωθούν οι θετικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.

Αντιθέτως έχουμε μία καταρρέουσα ΔΕΗ ενώ συγχρόνως κανείς ξένος επενδυτής δεν φαίνεται να πείθεται στις εκκλήσεις Τσακαλώτου και Τσίπρα για να έλθει να επενδύσει στην χώρα μας.

Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό. Με αυτήν την αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση η μόνη διέξοδος από το οικονομικό τέλμα που είναι η ανάπτυξη, δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί. Και προτιμά η συγκεκριμένη κυβέρνηση να βαλτώσει η χώρα αρκεί αυτοί, που ενώ βλέπουν τι κακό της κάνουν, επιμένουν να είναι βιδωμένοι στις καρέκλες του αδιαφορώντας για το ζοφερό μέλλον της.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS