Η αντοχή της ανομίας

H αριστερή λογική έχει βρει την επιχειρηματολογία της για την ανικανότητα αλλά και απροθυμία της να αντιμετωπίσει την ανομία και την εγκληματικότητα σε μία δήθεν ιδεολογική πλατφόρμα.

Ότι η αντιμετώπιση της ανομίας είναι μία ...δεξιά ατζέντα που αποβλέπει στην ανάδειξη ενός αστυνομικού κράτους. Άλλωστε αυτή ήταν και η επίσημη επιχειρηματολογία στην προ μηνών καταγγελία τηςς ΝΔ ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την παρανομία που εκδηλώνεται στους πανεπιστημιακούς χώρους. Με την λογική δε αυτή  οι λοιπές χώρες της Ευρώπης που εξασφαλίζουν στους πολίτες τους την έννομη τάξη, είναι αστυνομοκρατούμενες και υποδείγματα αντιδημοκρατικών καθεστώτων. 

Προφανώς η ίδια η επιχειρηματολογία ισχύει και για το άβατο της ελληνικής ...Μονμαρτρης που αποτελούν τα Εξάρχεια κατά δήλωση της υφυπουργού Προστασίας(;) του Πολίτη. 

Το κακό για την  αριστερή κυβέρνηση είναι ότι οι απροστάτευτοι πολίτες δεν συμμερίζονται την μακαριότητά της  απέναντι στο έγκλημα. Και ο τελευταίος πολίτης έχει  αντιληφθεί – ορισμένοι δε συμπολίτες μας έχουν κιόλας βιώσει- την ποιοτική αναβάθμιση του εγκλήματος στη χώρα μας.  Η  Κυβέρνηση, όχι μόνο αδυνατεί να παράσχει στοιχειώδεις συνθήκες ασφαλείας στους πολίτες της που, σε τελευταία ανάλυση, αποτελεί βασική υποχρέωση της από τη στιγμή που εκλέχθηκε για να κυβερνήσει τον τόπο. Αλλά αφήνει ελεύθερους εγκληματίες, με τον απίθανο Νόμο Παρασκευόπουλου  που συνεχίζουν την θανατηφόρο, τις περισσότερες φορές, δράση τους. 

Το ότι  πετυχαίνει η αστυνομία με τα λίγα μεσα που διαθέτει να κάνει την δουλειά της με αξιοσημείωτη επιτυχία, δεν σημαίνει ότι το πιστώνεται η κυβέρνηση. Διότι σημασία έχει η πρόληψη, μέσω ενός ισχυρού νομοθετικού πλαισίου καθως και η μη προκλητική κυβερνητική ανοχή σε άλλους είδους εκδηλώσεις ανομίας, όπως συμβαίνει με τους αναρχικούς που απειλούν τους πολίτες, με πλέον πρόσφατο περιστατικό την εισβολή και τις καταστροφές  σε γραφείο συμβολαιογράφου. Και ο κ. Τσίπρας καλείται να απαντήσει σε ένα και μοναδικό ερώτημα: Είναι οι κουκουλοφόροι «συγκυβερνήτες του» που εφαρμόζουν τον δικο τους νόμο, τον οποίον με την ανοχή του τον προσυπογράφει ο πρωθυπουργός; 

Η Ελληνική Αστυνομία, τελικώς, κυνηγάει τους εγκληματίες που η κυβέρνηση απελευθερώνει!  Η ανομία στη χώρα μας έχει λάβει μία νέα σκληρή μορφή που η κυβέρνηση, αντί να την αντιμετωπίζει, με τον τρόπο της την υποθάλπει...

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS