Η «κυβέρνηση των τεσσάρων»

Όντως τέρμα η διπλωματία της κότας επί ΣΥΡΙΖΑ, όπωςε είχε πει προ καιρού ο υπουργός των Εξωτερικών υπερασπιζόμενος ωςε υπερήφανη την πολιτική του. Με τέτοιες παληκαριές θα πάρουμε και την Πόλη με τους αριστερούς, πριν καν αποκτήσουμε εξαδάκτυλο Βασιλιά. Όμως επειδή ουδέν κρυφόν υπό τον ήλιο, η «κυβέρνηση των τεσσάρων» (όχι επειδή είναι τέσσερις οι συνεταίροι αλλά επειδή η κυβέρνηση είναι «στα τεσσερα») αποκαλύφθηκε γυμνή. Διότι η διαρροή, από τα Wikileaks του τηλεγραφήματος της πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια το 2008 για το ζήτημα της γείτονος αποκάλυψε ότι από τότε ήταν επιδίωξη των Σκοπιανών να πάρουν όσα τους έδωσε η κυβερνηση Τσίπρα και τα οποία είχε αρνηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή! Και το όνομα Μακεδονία έδωσαν οι αριστεροί μας που θα χρησιμοποιείται παντού αλλά και μακεδονική γλώσσα και εθνικότητα.

Αλλά πέραν του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος που ως προς το περιεχόμενο για το τι ζητούν οι Σκοπιανοί συμπίπτει με αυτά που υπογράφησαν στις Πρέσπες, ο μεν Ζάεφ αποκάλυψε τι είχε ήδη δεχθεί ο Τσίπρας. ¨Οπου στη συνέχεια, άλλη διαρροή σε γερμανικές και αμερικανικές εφημερίδες επιβεβαίωσε ότι αυτό που είχε δεχθεί ο πρωθυπουργός και, βεβαίως και ο υπουργός των Εξωτερικών ήταν η επιτομή του αλυτρωτισμού των Σκοπίων.

Δηλαδή «Δημοκραστία της Μακεδονίας του Ίλιντεν». Ενώ και ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει ότι «είμαστε Μακεδόνες». Και με την ΣΥΡΙΖΑϊϊκη βούλα δηλαδή. Άλλωστε ο κ. Ζάεφ είπε στους λοιπούς ηγέτες των Σκοπίων για να τους πείσει να ψηφίσουν την Συμφωνία στο Κοινοβούλιό τους ότι η σημερινή ελληνική κυβέρνηση είναι η πιο βολική!! Τέτοια ντροπή...

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS