Τον έστειλε σπίτι του

Τον έστειλε σπίτι του

O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέτυχε, τρεις φορές μάλιστα, μία συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας εκτοπίζοντας από την εξουσία ένα άκρως τοξικό και διχαστικό κόμμα.

Αλλά έστειλε …στο σπίτι του και τον αρχηγό του κόμματος αυτού που ενορχήστρωνε μία απαράδεκτη αντιπολιτευτική συμπεριφορά αλλά και που υπήρξε ο εμπνευστής μίας κατ΄εξοχήν αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής που έπληξε την ελληνική κοινωνία.

Επιπλέον η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας διαμόρφωσε και ένα άλλο πολιτικό σκηνικό, καθώς από τις τελευταίες εκλογές αναδείχθηκε μία αδύναμη μείζων αντιπολίτευση. Και το κυριότερο. Τα δύο κατ’ ευφημισμόν μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης βρίσκονται σε φάση και ανασυγκρότησης –με αμφίβολη προοπτική επιτυχίας- ενώ συγχρόνως η αποτυχία τους –παρά τα όσα ισχυρίζονται στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ- έχει δημιουργήσει έντονα εσωκομματικά προβλήματα, με συντροφικά μαχαιρώματα μεταξύ των διαγκωνιζομένων ομάδων.

Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για το σημερινό κυβερνητικό κόμμα και η προοπτική του εξαρτάται πλέον, σχεδόν αποκλειστικά από την δική του κυβερνητική αποτελεσματικότητα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ